DubluTric - Sisteme Desfumare 2

Desfumare si evacuare gaze fierbinti

DubluTric - Sisteme Desfumare

Desfumarea are ca scop evacuarea dintr-o cladire a produselor de combustie ca urmare  arderii, cum ar fi fumul si gazele toxice, care altfel ar putea reduce vizibilitatea si afecta functiile umane. Acest lucru faciliteaza si evacurea ocupantilor cladirii si ajuta pompierii la localizarea focarului de incendiu si folosirea mijloacelor de interventie si stingere.

 

Desfumarea unei cladiri se poate face in mod natural sau mecanic.

Desfumarea naturala sau prin tiraj natural se realizeaza prin unul din urmatoarele sisteme :

  • ferestre de desfumare pe fatada
  • trape pe acoperis
  • guri de evacuarea fumului.

Desfumarea mecanica (prin tiraj mecanic) este asigurata prin extragerea mecanica a fumului cu dispozitive astfel dispuse incat sa asigure o desfumare a intregului spatiu. Tot mecanic va trebui introdus in cladire si aerul curat.

 

Intretinere, consultanta si programari in maxim 24 ore la numerele de telefon (+40) 745.295.364 , (+40)744.528.372 sau folosind formularul de contact.

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?