DubluTric - Sisteme Antiincendiu 2

Detectie si semnalizare incendiu

DubluTric - Sisteme Antiincendiu

DubluTric este o companie de solutii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor din toate sferele de activitate, incluzand servicii de evaluare risc la incendiu, proiectare sisteme, livrare integrala a produselor, montaj si test.

 

Instalatiile de semnalizare si detectie a incendiilor aferente constructiilor se stabilesc in functie de riscul de incendiu, tipul de cladire, de categoria de importanta a constructiilor si de parametrii ce trebuie supravegheati, cum sunt: temperatura din incapere, fumul, emanatia de gaze periculoase sau explozive, flacara.

 

Avandu-se in vedere conditiile specifice existente la nivelul operatorilor economici, prin introducerea sistemului de protectie impotriva incendiilor, se urmareste a se obtine un anumit grad de siguranta in exploatarea constructiilor, reducandu-se astfel nivelul riscului de incendiu/explozie.

 

Instalatiile de semnalizare a incendiilor trebuie sa asigure:

  • detectarea incendiilor atat pe caile de circulatie pentru functionarea normala a constructiilor, cat, mai ales, in spatiile si incaperile auxiliare, precum si in acele incaperi in care incendiul ar putea evolua nestanjenit, fara a fi observat in timp util;
  • anuntarea incendiului la punctul de supraveghere permanenta, automat si/sau prin declansatoare manuale de alarma si telefoane de interior, precum si, dupa caz, la unitatea de pompieri (serviciu de pompieri);
  • alarmarea operativa a personalului de serviciu, care trebuie sa organizeze si sa asigure prima interventie si evacuarea utilizatorilor in conformitate cu planurile de actiune stabilite;
  • avertizarea ocupantilor (utilizatorilor) din cladire asupra pericolului de incendiu si transmiterea de instructiuni (mesaje) pentru evitarea panicii.

 

Intretinere, consultanta si programari in maxim 24 ore la numerele de telefon (+40) 745.295.364 , (+40)744.528.372 sau folosind formularul de contact.

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?