DubluTric - Sisteme Antiincendiu Protectie

Sisteme Anti-incendiu

DubluTric executa proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor antiincendiu pentru a va putea proteja locuinta, biroul sau orice cladire impotriva incendiilor neprevazute.

 

DubluTric - Sisteme Antiincendiu.jpgSistemele antiincendiu proiectate si implementate de specialistii nostrii reprezinta cele mai eficiente solutii pentru a proteja atat persoane, cladiri dar si materiale aflate in aria de supraveghere. Orice incendiu poate avea consecinte grave, de aceea investitia intr-un astfel de sistem antiincendiu este vitala, nu numai pentru cladiri de birouri, hale, depozite..etc dar si pentru o locuinta personala.

 

Preturile pentru aceste sisteme sunt foarte avantajoase in raport cu beneficiile pe care le ofera. Astfel, pagubele materiale nu vor mai fi la fel de mari, deoarece veti avea posibilitatea de a lua din timp deciziile potrivite pentru a salva bunuri si persoane. Pretul de achizitie si de montare este foarte mic in raport cu aceste daune.

 

Prevenirea incendiilor este un domeniu principal in care DubluTric activeaza, respectand standardele nationale si europene impuse. Prin serviciile oferite, va punem la dispozitie solutii eficiente in acest sens, adresandu-ne persoanelor fizice si firmelor.

 

DubluTric efectueaza lucrari de montaj, reparatii si mentenanta oriunde in tara. Oferim consultanta cu privire la sistemul antincendiu pentru locuinte, spatii de lucru, depozitare si cladiri. Realizam scheme de stingere, detectie si semnalizare incendii si ne deplasam la dumneavoastra oriunde aveti nevoide de specialistii nostrii.

Serviciile noastre:

 

Obtinerea de aviz/autorizație IGSU este obligatorie pentru urmatoarele subcategorii de cladiri:

– parcaje subterane: peste 10 autoturisme;
– clădiri mixte ( spații amenajate in clădiri) : comerț la parterul blocurilor sau producție si depozitare/ centre de agrement  cu aria desfășurată mai mare de 200 mp;
– cladiri pentru comerț clădire izolată aria desfașurată mai mare sau egală cu 600 mp;
– cladiri pentru alimentație publică ( restaurante, cafenele etc.) cu aria desfășurată mai mare de 200 mp;
– centre de agrement izolate cu aria desfășurată mai mare de 600 mp;
– cladiri pentru administrativ/ birouri cu aria desfășurată mai mare sau egala cu 600 mp;
– spitale,indiferent de suprafată si policlinici cu aria desfașurată mai mare de 600 mp;
– cladiri pentru învățământ cu aria desfășurată mai mare sau egală cu 150 mp;
– cladiri pentru producție și depozitare cu aria desfășurată mai mare sau egală cu 600 mp;
– hoteluri pensiuni cu mai mult de 8 camere si / sau 16 locuri de cazare.
– clădiri de locuit cu peste 11 nivele;
– clădiri cu funcțiuni mixte cu peste 28 de metri inaltime;
– toate tipurile de clădiri cu săli aglomerate, indiferent de aria construită. Sală aglomerata reprezintă camera in care se află simultan 200 persoane pe parter si 150 de persoane pe etaje sau subsol ( atunci când suprafața aferentă unei persoane este sub 4 metri pătrați).

 

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?