dt

Sisteme de climatizare
Suntem o companie cu o vastă experiență pe piață în domeniul climatizării. Cu o echipă de angajați entuziaști și calificați, avem o abordare profesională și oferim servicii de înaltă calitate. Efectuăm montaj, service și întreținere aparate de aer condiționat pentru toate mărcile de produse atât pentru uz casnic cât și industrial.

Suntem parteneri oficiali pentru: WESTINGHOUSE, SAMSUNG, AIR COOL, UNION AIR, YAMATO, GREE, WHIRLPOOL, PANASONIC, BLACKSEA, INVENTOR, LG.
Servicii Aer Condiționat și Climatizare

DubluTric efectuează lucrări de montaj, reparații și mentenanță oriunde în țară. Oferim consultanță cu privire la proiectul de răcire a locuinței personale și realizăm scheme de instalare aer condiționat performante din punct de vedere al funcționalității și consumului energetic.

  • Executăm instalarea și/sau relocarea aparatelor de aer condiționat (demontarea și montarea unui aparat în cazul unei mutări, persoană fizică sau firmă).
  • Executăm service pentru toate mărcile de aer condiționat.
  • Remediem orice defect apărut la instalațiile de climatizare.
  • Încărcăm cu agent frigorific (freon) instalațiile de climatizare și remediem defecțiuni (pierderi).
  • Curățăm și igienizăm orice tip de aparat de aer condiționat.
  • Pentru orice fel de informații nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon (+40) 745.295.364 , (+40)744.528.372 sau folosind formularul de contact.
Pentru orice fel de informații nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon (+40) 745.295.364 sau (+40)744.528.372

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport.