Povestea noastră
DubluTric, mai întâi de toate, este o familie. Ne dedicăm fiecărui proiect și abordăm fiecare cerință cu seriozitate pentru că știm că cea mai mare satisfacție este atunci când un client este mulțumit. Domeniul nostru de activitate este diversificat, acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare. În ultimii ani, DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltam și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.
1991
Căderea comunismului și intrarea în capitalism face să apară o desfacere rapidă a pieței micilor întreprizători autohtoni. Dublu Tric ia naștere în urma inițiativei unui tată și fiu cu perspective și așteptări mărețe pentru orașul Craiova dar și România.
1991
1994
DubluTric începe să dezvolte comerțul zootehnic și agricultură având în spate o experiență de 5 decenii a inginerului Alecsandru Triculete. O altă specialitate erau transporturile de mărfuri.
1994
1998
DT este unul dintre primii comercianți de ferestre și uși termoizolante din Craiova și regiunea Olteniei.
1998
2000
Anul în care Dublu Tric devine oficial dealer autorizat al companiei Americane White-Westinghouse, furnizând în Craiova pentru mai bine de un deceniu electrocasnice și aparate de aer condiționat cu același nume.
2000
2006
DT este lider local în vânzarea sistemelor de climatizare conform Camerei de Comerț și Industrie.
2006
2014
Dezvoltatea flotei de utilaje de construcții pentru închiriat.
2014
2020
DT ajunge sa dețină peste 20 de utilaje speciale de ridicat.
2020
1991
Căderea comunismului și intrarea în capitalism face să apară o desfacere rapidă a pieței micilor întreprizători autohtoni. Dublu Tric ia naștere în urma inițiativei unui tată și fiu cu perspective și așteptări mărețe pentru orașul Craiova dar și Români​a
1991
1994
DubluTric începe să dezvolte comerțul zootehnic și agricultura având în spate o experiență de 5 decenii a inginerului Alecsandru Triculete. O altă specialitate erau transporturile de mărfuri
1994
1998
DT este unul dintre primii comercianți de ferestre și uși termoizolante din Craiova și regiunea Olteniei
1998
2000
Anul în care Dublu Tric devine oficial dealer autorizat al companiei Americane White-Westinghouse, furnizând în Craiova pentru mai bine de un deceniu electrocasnice și aparate de aer condiționat cu același nume
2000
2006
DT este lider local în vânzarea sistemelor de climatizare conform Camerei de Comerț și Industrie
2006
2014
Dezvoltatea flotei de utilaje de construcții pentru închiriat
2014
2020
DT ajunge sa dețină peste 20 de utilaje speciale de ridicat
2020

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?