Nacela-DubluTric

Nacele

DubluTric ofera spre inchiriere NACELE si PLATFORME pentru lucrul la inaltime de tip foarfeca, articulate, telescopice la preturi avantajoase. Societatea noastra ofera servicii de transport pentru utilajele inchiriate si pune la dispozitia clientilor sai inchirierea echipamentelor cu personal calificat si autorizat ISCIR.

DubluTric - Nacele

 

Nacelele sunt dotate cu anvelope pentru teren accidentat, putand traversa cu usurinta suprafete cu noroi, pietris sau balast necompactat, folosita in constructii civile sau industriale, utilizata la lucrari de incalzire si ventilatie, aer conditionat, instalatii electrice si sanitare.

Detinem utilaje moderne pentru diverse lucrari, nacele disponibile acoperind diverse inaltimi in functie de necesitatie dumneavoastra.

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere nacele in conditii de maxima siguranta, punand la dispozitia dumneavoastra personal calificat in a va oferi suport si consultanta.

 

Oferim posibilitatea de a concepe un plan de inchirieri potrivit necesitatilor dumneavoastra. Pentru orice fel de  informatii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon (+40) 745.295.364 , (+40)744.528.372 sau folosind formularul de contact.

 

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?