DubluTric - Container Santier

Containere santier

DubluTric produce, personalizeaza si comercializeaza containere de santier avand multiple modele, specificatii tehnice si materiale de finisare pentru oricine isi doreste un mediu placut si profesionist. Cu o vasta experienta in producerea si comercializarea de containere santier, va punem la dispozitie o gama larga din care sa alegeti ceea ce se potriveste pentru afacerea dumneavoastra.

DubluTric - Container Santier 2

 

Containerele de santier se caracterizeaza prin:

  • O structura eficienta ce permite supraetajarea acestora de pana la 4 etaje ( cladire de containere cu 4 nivele);
  • Containerele santier pot fi construite la comanda, se pot mobila, se pot compartimenta si pozitiona cu elemente sanitare in interiorul acestora;
  • Containerele de santier pot fi optimizate conform functionalitatii dorite si sapatiului pe care il aveti la dispozitie, deoarece structura containerelor permit plasarea acestora in diverse locatii;
  • Containere santier au un confort ridicat prin faptul ca sunt termoizolate si hidroizolate

 

Pentru orice fel de informatii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon (+40) 745.295.364 , (+40)744.528.372 sau folosind formularul de contact.

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?