DubluTric - Echipamente Constructii Show

Echipamente Constructii

Misiunea noastra este aceea de a raspunde nevoilor clientilor nostri punandu-le la dispozitie o gama larga de utilaje si echipamente pentru constructii, avand ca obiect de activitate inchirierea de utilaje pentru constructii, constructia si proiectarea de containere de santier si inchirierea de platforme auto.

DubluTric - Echipamente Constructii

 

DubluTric ofera un parc complex de utilaje de constructii pentru inchiriat. Parcul cuprinde toata gama de utilaje necesare pentru:

  • constructii industriale
  • constructii speciale
  • constructii civile
  • constructii pentru inchideri perimetrale (structuri metalice sau beton armat)
  • constructii pentru reabilitare si balastare drumuri, parcari, canalizari si amenajare cai de acces
  • constructii pentru executie alei pietonale, imbunatatiri funciare si poduri
  • constructii pentru executie terasamente drumuri si platforme industriale

 

Utilaje si echipamente disponibile:

 

 

Pentru orice fel de informatii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon (+40) 745.295.364 , (+40)744.528.372 sau folosind formularul de contact.

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?