DubluTric - Contact

Contact

Despre:

Compania DubluTric a fost infiintata in anul 1991, principalele domenii de activitate fiind constructiile si confectiile metalurgice, activitati pe care le desfasuram si in prezent. In cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat sa se extinda in domenii conexe, investind in omologari si activitati precum productie industriala, utilaje de constructieclimatizare si aer conditionat si instalatii de stingere si anti incendiu.

Ne-am evidentiat prin proiecte realizate la nivel national stabilind parteneriate de lunga durata atat cu companii cat si cu persoane fizice. Detinem cunostintele si abilitatile necesare pentru a indeplini solicitarile cele mai complexe.

Consultantii nostri va stau la dispoziție pentru a va oferi cele mai bune solutii incepand cu proiectarea, alegerea materialelor si a montajului potrivit cat si a soluțiilor de plata si transport. Va rugam sa ne contactati utilizand informatiile de mai jos.

 

Localizare:

Ne gasiti la adresa: Craiova, Str. Nicolae Romanescu, nr. 21 sau direct pe harta aici:

 

[wd_contact_form id=”1″]

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?