Construcții – Confecții metalice
DubluTric execută procese variate de prelucrări mecanice cu mașini specializate. Aceste echipamente permit prelucrări cu o acuratețe ridicată, randamente mari și finisarea pieselor conform cerințelor impuse. Se pot lucra materiale precum oțel, oțel zincat, aluminiu, inox, cupru, bronz, fier, iar produsele realizate sunt destinate unor domenii variate din industrie.

Prelucrările mecanice se pot realiza pe baza desenelor tehnice sau pe baza unor schițe realizate de specialiștii noștri în urmă unui plan tehnic.

Serviciile noastre:

  • Hale și Structuri Metalice

  • Confecții Metalice

  • Prelucrări Metalice

  • Sudură în argon

  • Aplicații Diverse
Pentru orice fel de informații nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon (+40) 745.295.364 , (+40)744.528.372

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport.