DubluTric - hale metalice

Prelucrari metalice

DubluTric executa procese variate de prelucrari mecanice cu masini specializate. Aeste echipamente permit prelucrari cu o acuratete ridicata, randamente mari si finisarea pieselor conform cerintelor impuse.

Se pot lucra materiale precum otel, otel zincat, aluminiu, inox, cupru, bronz, fier, etc, iar produsele realizate sunt destinate unor domenii variate din industrie.

DubluTric - Prelucrari mecanicePrelucrarile mecanice se pot realiza pe baza desenelor tehnice sau pe baza unor schite realizate de specialistii nostri in urma unui plan tehnic.

Serviciile noastre:

 

Pentru orice fel de informatii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon (+40) 745.295.364 , (+40)744.528.372 sau folosind formularul de contact.

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?