DubluTric - Aer Conditionat - Unelte

Service/Reparatii Aer Conditionat

DubluTric efectueaza servicii de:

  • Incarcari cu freon orice tip de aer conditionat
  • Reparatii aer conditionat
  • Revizie tehnica
  • Curatare si igienizare substante profesionale antibacteriene
  • Service pentru orice marca sau model de aparat, inclusiv chillere si agregate industriale

 

DubluTric - Instalare Aer ConditionatUn serviciu de reparare si mentenanta va duce la cresterea duratei de viata a aparatelor dumneavoastra de aer conditionat!

Oferim garantie pentru interventiile noastre intre 3-5 ani!

Detinem pe stoc piese de schimb si accesorii originale.

 

 

Probleme frecvente pentru aerul conditionat:

  • Aparatul de aer conditionat nu mai raceste corespunzator
  • Aparatul de aer conditionat nu mai porneste sau scoate zgomote ciudate
  • Echipamentul de racire a aerului emana un miros urat
  • Instalatia de racire a aerului conditionat curge

Zone acoperite rapid: CRAIOVA, VALCEA, TRGU JIU, SEVERIN, FILIASI, BAILESTI, CALAFAT, POIANA MARE, CARACAL (nu percepem taxa pentru deplasare).

Reparatii, consultanta si programari in maxim 24 ore la numerele de telefon (+40) 745.295.364 , (+40)744.528.372 sau folosind formularul de contact.

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?