DubluTric - Instalare Aer Conditionat Unitate

Montaj/Instalare Aer Conditionat

DubluTric efectueaza servicii de instalare aer conditionat la cea mai buna calitate si la un pret avantajos. Daca tocmai ati achizitionat o instalatie de aer conditionat este indicat sa apelati la un montaj / instalare de specialitate.

https://dublutric.ro/wp-content/uploads/2017/10/DubluTric-Instalare-Aer-ConditionatUn montaj profesional realizat corect mareste cu pana la 50% durata de viata a aparatului de aer conditionat! Oferim garantie avantajoasa intre 3-5 ani!

Oferim consultanta gratuita si proiectam pentru dumneavoastra scheme de aer conditionat (sisteme split, multi-split, duct, caseta etc.). Montam aparate de aer conditionat – orice model si capacitate pentru locuinte, birouri, spatii comerciale si de productie.

Zone acoperite rapid: CRAIOVA, VALCEA, TRGU JIU, SEVERIN, FILIASI, BAILESTI, CALAFAT, POIANA MARE, CARACAL.

Instalari, consultanta si programari in maxim 24 ore la numerele de telefon (+40) 745.295.364 , (+40)744.528.372 sau folosind formularul de contact.

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?