DubluTric - Aer Conditionat - Curatare

Intretinere / Igienizare Aer Conditionat

DubluTric efectueaza servicii de igienizare si intretinere a aerului conditionat la cea mai buna calitate la un pret avantajos.

Igienizarea este un proces normal de mentinere a capacitatilor de functionare optime pentru orice aparat de aer conditionat si trebuie realizata cu regularitate. Igienizarea face parte din revizia aparatelor de aer conditionat, care cuprinde in plus si verificarea starii tehnice a echipamentelor frigorifice cum ar fi: nivelul si presiunea agentului refrigerent, precum si completare in caz de nevoie.

Avantajele igienizarii aparatului de aer conditionat:

  • Elimina mirosuri neplacute, care sunt cauzate de bacterii si mucegai in sisteme de climatizare si conductele de ventilatie
  • Confera un aer curat si proaspat pentru intreaga familie
  • Distruge ciupercile si bacteriile
  • Mareste confortul locuintei

DubluTric - Igienizare Aer ConditionatAparatele de aer conditionat cu filtrele si radiatoarele murdare pot ajunge sa isi pastreze acelasi consum de energie insa ajung sa aiba o eficienta cu peste 20% mai mica! 

Zone acoperite rapid: CRAIOVA, VALCEA, TRGU JIU, SEVERIN, FILIASI, BAILESTI, CALAFAT, POIANA MARE, CARACAL (nu percepem taxa pentru deplasare).

Intretinere, consultanta si programari in maxim 24 ore la numerele de telefon (+40) 745.295.364 , (+40)744.528.372 sau folosind formularul de contact.

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?