DubluTric - Montaj Aer Conditionat

Aer Conditionat

Mic Istoric

egipt-aer-conditionat

Ideea de racire a aerului din spatiile inchise a aparut pentru prima data in Egipt.

Prima forma de ,,aparat de aer conditionat” a fost un sistem de apeducte in peretii incaperilor. Bazata pe folosirea apei reci, metoda era accesibila numai claselor superioare, deoarece apa era o resursa pretioasa la acea vreme. Termenul de ,,aer conditionat” a aparut in 1906, cand un inginer din industria textila, Stuart Cramer, l-a folosit.

Primele aparate cu rol de a controla umiditatea aerului au fost inventate la inceputul secolului 20 pentru a fi folosite in tipografii. Aparatele de aer conditionat au inceput sa fie folosite la scara larga in anii 1950, pentru a raci aerul din case sau automobile.

 

Despre Noi

Suntem o companie cu o vasta experienta pe piata, in domeniul climatizarii. Cu o echipa de angajati entuziasti si calificati, avem o abordare profesionala si oferim servicii de inalta calitate. Efectuam montaj, service si intretinere aparate de aer conditionat pentru toate marcile de produse atat pentru uz casnic cat si industrial.

Suntem parteneri oficiali pentru: WESTINGHOUSE, SAMSUNG, AIR COOL, UNION AIR, YAMATO, GREE, WHIRLPOOL, PANASONIC, BLACKSEA, INVENTOR, LG.

 

 

Servicii Aer Conditionat si Climatizare

DubluTric efectueaza lucrari de montaj, reparatii si mentenanta oriunde in tara. Oferim consultanta cu privire la proiectul de racire a locuintei personale si realizam scheme de instalare aer conditionat performante din punct de vedere al functionalitatii si consumului energetic.

Cu ce ne ocupăm

Domeniul nostru de activitate este diversificat acoperind în mare parte construcțiile metalice dar și sistemele de climatizare.

În ultimii ani DT a dezvoltat logistica necesară privind diversificarea utilajelor de construcții dar și a platformelor aeriene, reușind să pună la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje necesare construcției de orice fel. Suntem mândri că suntem Olteni, respectăm valoriile și tradițiile locale și vom continua să ne dezvoltăm și să oferim proiecte de calitate Românilor de pretutindeni.

Cine suntem

Compania DubluTric a fost înființată în anul 1991, principalele domenii de activitate fiind construcțiile și confecțiile metalurgice, activități pe care le desfășurăm și în prezent. În cei aproximativ 30 de ani de activitate compania a continuat să se extindă în domenii conexe, investind în omologări și activități precum producție industrială, utilaje de construcție, climatizare și aer condiționat.

Ne-am evidențiat prin proiecte realizate la nivel național stabilind parteneriate de lungă durată atât cu companii cât și cu persoane fizice. Deținem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini solicitările cele mai complexe.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții începând cu proiectarea, alegerea materialelor și a montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată și transport. 

× Cum te putem ajuta?